Гърция

Начало » Гърция » остров Санторини » Хотели в остров Санторини

Хотели в Гърция, остров Санторини 24

Хотел Aliko Luxury Suites, Гърция, остров Санторини

Aliko Luxury Suites *****

Оферта: 11572, Местоположение Гърция, остров Санторини

Петзвездният хотел Aliko Luxury Suites се намира на остров Санторини в село Имеровигли, на 2 км. от град Фира, на 8 км. от летището и на 8 км. от плажа Монолитос, където пясъка е черен. Хотелът Ви осигурява закуска в стаята Ви в избрано от Вас време.

Хотел Chromata Santorini, Гърция, остров Санторини

Chromata Santorini *****

Оферта: 11573, Местоположение Гърция, остров Санторини

Петзвездният бутиков хотел Chromata Santorini се намира на скала, спускаща се към морския бряг и стъпаловидно терасирана за архитектурата на сградния комплекс с панорамна гледка към Калдерата и осеяното с острови море на остров Санторини, на  3 км. от град Фира и на 10 км. от летището и пристанището. Заради силно терасирания терен не се ...

Хотел Kapari Natural, Гърция, остров Санторини

Kapari Natural *****

Оферта: 11574, Местоположение Гърция, остров Санторини

Петзвездният хотел Kapari Natural е малък луксозен хотел, разположен в Имеровигли на остров Санторини, Гърция, на 2 км. от град Фира, на 8 км. от летището и на 10 км. от пристанището. Подходящ за лятна почивка на море и организиране на семейни тържества сред луксозна обстановка и изискано обслужване. Плажът е пясъчен с тъмен цвят, ...

Хотел Katikies, Гърция, остров Санторини

Katikies *****

Оферта: 1163, Местоположение Гърция, остров Санторини

Хотелът е разположен в градчето Ия, има прекрасен изглед към кратера на вулкана и е на 12 км от град Тира. Katikies е построен в традиционния за островите в Егейско море архитектурен стил и е разположен на живописен склон на 100 метра височина над морското равнище.

Хотел Majestic, Гърция, остров Санторини

Majestic *****

Оферта: 1164, Местоположение Гърция, остров Санторини

Majestik е един от най-престижните 5-звездни хотели на остров Санторини. Той е разположен високо на хълма, далеко от градската суета. Намира се на 6 км от пристанището и летището и на 500 м от Тира.

Хотел Petit Palace, Гърция, остров Санторини

Petit Palace *****

Оферта: 11575, Местоположение Гърция, остров Санторини

Петзвездният хотел Petit Palace Suites се намира на терасиран склон, спускащ се към брега, на 150 м. над морското равнище на остров Санторини, Гърция, на 2 км. от град Фира, на 9 км. от летището и на 11 км. от пристанището, в непосредствена близост до известен параклис. Допускат се деца над 14 г. предвид стръмния ...

Хотел  Mediterranean Beach Palace , Гърция, остров Санторини

Mediterranean Beach Palace ****

Оферта: 11617, Местоположение Гърция, остров Санторини

Четиризвездният Mediterranean Beach Palace Hotel се намира на брега на приказния остров Санторини и предлага на гостите си комфортна семейна почивка, с перфектно обслужване, отлични възможности за спорт и развлечение, луксозна обстановка, изхранване на база всичко включено или само закуска и вечеря.

Хотел Aegean Plaza, Гърция, остров Санторини

Aegean Plaza ****

Оферта: 1165, Местоположение Гърция, остров Санторини

Хотелът е построен през 2001 година. Разположен е на 80 метра от прочутия с черния си пясък плаж Uamari.

Хотел Aressana, Гърция, остров Санторини

Aressana ****

Оферта: 1167, Местоположение Гърция, остров Санторини

Хотелът е разположен в центъра на Тира, недалеко от многобройните галерии и музеи, бутици, ресторанти и таверни.

Хотел Atlantis Hotel, Гърция, остров Санторини

Atlantis Hotel ****

Оферта: 11570, Местоположение Гърция, остров Санторини

Хотел Atlantis се намира в центъра на град Фира на остров Санторини, с панорамна гледка към морето и само на 6 км. от летището и пристанището. Предлага настаняване на закуска и много добри условия за лятна почивка на море в Гърция. Остров Санторини има вулканичен произход, затова пясъка на плажната ивица е черен.

Хотел Bella Santorini Studios, Гърция, остров Санторини

Bella Santorini Studios ****

Оферта: 11571, Местоположение Гърция, остров Санторини

Четиризвездният хотелски комплекс Bella Santorini включва композиция от сгради с цикладска архитектура около голям открит басейн с детски басейн. Намира се на 250 м. от черния пясъчен плаж на Периволос, на 8 км. от центъра на остров Санторини, град Фира и само на 6 км. от летището и пристанището. Хотелът предлага настаняване на закуска.

Хотел Dana Villas, Гърция, остров Санторини

Dana Villas ****

Оферта: 1169, Местоположение Гърция, остров Санторини

Хотелът представлява комплекс от апартаменти. Намира се в град Тира.

Хотел El Greco, Гърция, остров Санторини

El Greco ****

Оферта: 1166, Местоположение Гърция, остров Санторини

Хотелът е разположен в град Тира, на 450 метра от центъра, на 6 км от международното летище и на 11 км от пристанището.

Хотел Hermes, Гърция, остров Санторини

Hermes ****

Оферта: 5924, Местоположение Гърция, остров Санторини

Хотелът се намира на 250 м. от Камари Бийч и на 9 км. от Фира.Притежава ресторант, ТВ зала, басейн с детска секция, бар, бар на басейна, фитнес, джакузиВ стаите има климатик, сателитна телевизия, хладилник, сешоар, телефон

Хотел Kallisti Thira, Гърция, остров Санторини

Kallisti Thira ****

Оферта: 1170, Местоположение Гърция, остров Санторини

Хотелът се намира на 50 метра от центъра на Тира, на 6 км от летището.

При нас ще резервирате лесно - самолетни билети, стаи в над 160 хиляди хотела в света, почивка в Гърция, почивка в Турция, почивки в България, море в Хърватска, хотели  в Черна Гора, екскурзия в чужбина, круизни пътувания, конферентни прояви.
Лиценз за туроператор с Удостоверение за регистрация № РКК-01-05979. Застраховка на туроператора по ЗТ с полица № 7500160000292 валидна до 24.08.2017 г. на ЗК Групама Застраховане ЕАД.
Уважаеми клиенти, информацията за категорията на хотелите, представени в wwwbalkantourboxcom  не е официална, а е мнение за ниво на обслужване на потребители на balkantourboxcom и служители на фирмата. Информацията, публикувана на сайта е с информативна и рекламна цел и е възможно да има допуснати грешки, неточности и пропуски. Съгласно чл. 28, ал.2 от ЗТ за достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на фирмата или от оторизираните агенти.