Великден в Гърция - Празнични пакети за почивка - Майски празници

Брой оферти:
Гърция: Халкидики - Касандра 9, Халкидики - Ситония 4, Халкидики - Атон 1, Олимпийска Ривиера - Лептокаря 1, Олимпийска Ривиера - Паралия-Катерини 4, Олимпийска Ривиера - Дион 1, Корфу 2, Тасос 5, Кавала 2,

Три, четири и петдневни пакети за море в Гърция - Великден в приятните, уютни и неголеми хотели на Халкидики, Корфу, Олимпийска ривиера и Тасос през празничните периоди и почивни дни на пролетта.

  Истински, православен Великден може да преживеете в Гърция. За разлика от други празнични пакети - празниците за Великден в Гърция са събитие, което си заслужава да се види и човек да се потопи в него.
  Оферти за хотели и почивка за Великден в Гърция. Организирани екскурзии и хотелско настаняване със собствен транспорт в курортите около Солун - Халкидики, Паралия-Катерини, остров Тасос и Евбея. Три и четиридневни пакети за почивка в Гърция на закуска и вечеря и на ол инклузив за великденските празници.
  Повечето хотели предлагат посещение на близката църква и включване в празничната литургия около полунощ. След това по традиция в хотела се сервира - Супа от магерницата и други гръцки специалитети. На следващия ден е тържествения обяд най-често с агнешко, ознаменуващ вече състоялото се Възкресение. В доста от хотелите към обяда вървят и местни вина и напитки, както и традиционни салати, разядки и сладки. Т.к повечето хотели работят на закуска и вечеря, тържествения обяд се брои вместо вечерята. Но има и такива, където за Великден в цената на пакета са включени закуска, обяд и вечеря за деня след Възкресението.
  За подробности по пакетите, обадете се сега на 02 950 22 06 и 05! Цените за Великден са на човек в евро за три и четири дневни пакети. Заплащат се в лева по фиксинга на БНБ.

  Уважаеми клиенти, за повечето хотели, особено тези висока категория - 5 звезди, вече нямат места! Както за повечето интересни, продавани и хубави обекти, резервация трябва да се прави поне 2-3 месеца по-рано! Попитайте, какво е останало за продажба за Великден!

почивка в Гърция, Халкидики - Касандра

Вижте всички 185 хотела в Халкидики - Касандра

промоцияГърция, Халкидики - Касандра, Sani Beach Hotel

Sani Beach Hotel ****

Оферта: 1275, Местоположение Гърция, Халкидики - Касандра HB, FB,

Хотел Sani Beach Hotel на Халкидики . Следете хотела за изгодни промоции и оферти за почивка в Гърция. Сани бийч хотел е един от най-добрите хотели за почивка в Гърция на Халкидики. Цени за новия сезон, попълнете формата!

Гърция, Халкидики - Касандра, Ikos Oceania

Ikos Oceania *****

Оферта: 1283, Местоположение Гърция, Халкидики - Касандра UAI,

Ikos Oceania в Неа Мудания - най-продаваният и търсен хотел на Халкидики за почивка в Гърция. Хотел Океания вече е новата красива перла на известната хотелска  верига Ikos - най-добрият хотел в Гърция и сред десетте най-желани за семейна почивка хотели в Европейския съюз, а според световната рентингова класация той е един от стоте най-добри ...

Гърция, Халкидики - Касандра, Simantro Beach

Simantro Beach *****

Оферта: 128, Местоположение Гърция, Халкидики - Касандра BB, HB,

Заобиколен от разкошни градини, хотел Симантро Бийч се намира на живописния бряг на Касандра в Халкидики, недалеко от красивото селце Сани. Изграден е в оригинален манастирски стил, предлага отлични условия за настаняване, професионално обслужване, спокойна и романтична атмосфера, разнообразни услуги, гарантиращи  запомняща се почивка в Гърция. Вижте цени за ранни записвания по-долу!

Гърция, Халкидики - Касандра, Athos Palace

Athos Palace ****

Оферта: 121, Местоположение Гърция, Халкидики - Касандра HB, AI,

Хотелът е един от старите, но с добро ниво хотели на Халкидики. Голяма, зелена територия, петдесет метров басейн, хубав пясъчен плаж, ол инклузив почивка. Цени с отстъпки за ранни резервации, вижте по-долу!

Гърция, Халкидики - Касандра, Pallini Beach

Pallini Beach ****

Оферта: 1268, Местоположение Гърция, Халкидики - Касандра HB,

Хотел Pallini Beach е разположен на източния бряг на полуостров Касандра, потънал в зеленина, обграден от градини, настанен непосредствено до прекрасен пясъчен плаж. Отдалечен е около 75 км от летището на Солун и на 2 км от центъра на популярното курортно селище Калитея. Вижте цени за ранни записвания по-долу!

Гърция, Халкидики - Касандра, Sani Beach Club

Sani Beach Club ****

Оферта: 1274, Местоположение Гърция, Халкидики - Касандра HB, FB,

Ако сте решили тази година да прекарате почивката си в най-добрия хотелски комплекс на Халкидики - Сани Резорт, Sani Resort и по-специално в спокойната обстановка на Сани бийч клуб, резервирайте сега! Цени за лято 2021, попълнете формата!

Гърция, Халкидики - Касандра, Sousouras

Sousouras ***

Оферта: 132, Местоположение Гърция, Халкидики - Касандра HB,

Добър тризвезден хотел до самия център на Ханиоти, на брега на морето, с добре поддържана територия и приятно обслужване. Вижте цени за лято 2020 по-долу!

Гърция, Халкидики - Касандра, Secret Paradise

Secret Paradise ***

Оферта: 433, Местоположение Гърция, Халкидики - Касандра BB, HB, AI,

Хотелът е идеален за икономична почивка, като качеството надхвърля цената. Намира се в малко средиземноморска градче, на броени крачки от плажа. Предлага настаняване на закуска, полупансион и ол инклузив. Цени ранни записвания за лятото по-долу!

Гърция, Халкидики - Касандра, Alkyonis

Alkyonis **

Оферта: 1307, Местоположение Гърция, Халкидики - Касандра BB, HB, AI,

Малък евтин хотел в Неа Каликратия само на стотина метра от морето. Чисти стаи, домашен уют, многообразна храна. Подходящ за хора, обичащи спокойната почивка, дълъг престой, младежи. Цени, вижте по-долу или попитайте!

почивка в Гърция, Халкидики - Ситония

Вижте всички 108 хотела в Халкидики - Ситония

Гърция, Халкидики - Ситония, Athena Pallas Village

Athena Pallas Village *****

Оферта: 287, Местоположение Гърция, Халкидики - Ситония HB, FB, AI,

Хотел Атена Палас на полуостров Ситония на Халкидики от тази година работи освен на закуска и вечеря и на система all inclusive. Хотелът е 5 звезди, макар, че може да го срещнете и като петзвезден хотел. Разположен е на голяма, но тиха, територия, с красиво обзаведени помещения и добро обслужване, това е едно от любимите места на ...

Гърция, Халкидики - Ситония, Ekies All Senses

Ekies All Senses ****

Оферта: 1248, Местоположение Гърция, Халкидики - Ситония HB,

Ekies All Senses е един от най-изисканите хотели на Халкидики, макар това да не му личи от снимките и да не сте чували много за него. Екиес е хотел не за всяка публика, затова тук няма да срещнете много българи, румънци или руски туристи. Екиес Ол Сенсес е еко хотел, популярен сред изисканата клиентела от ...

Гърция, Халкидики - Ситония, Toroni Blue Sea

Toroni Blue Sea ***

Оферта: 2171, Местоположение Гърция, Халкидики - Ситония HB, FB,

Хотел Toroni Blue Sea  се намира в курортното селище Торони, непосредствено до брега на морето. Въпреки, че Торони Блу Сий не е ол инклузив хотел с изхранването си закуска, обяд и вечеря плътно се приближава до този удобен начин за почивка в Гърция. Разполага с големи стаи и е само на 30 метра от морето. ...

Гърция, Халкидики - Ситония, Porfi Beach

Porfi Beach ***

Оферта: 2207, Местоположение Гърция, Халкидики - Ситония BB, HB,

Тризвездният хотел Porfi Beach е едно от скритите съкровища на Ситония. Хотелът привлича с великолепна градина от пинии, палми и красиви цветя, и с добри условия за безгрижна морска почивка на Халкидики. Цени ранни записвания, вижте по-долу!

почивка в Гърция, Халкидики - Атон

Вижте всички 23 хотела в Халкидики - Атон

Гърция, Халкидики - Атон, Akti Ouranoupoli

Akti Ouranoupoli ****

Оферта: 5908, Местоположение Гърция, Халкидики - Атон HB, FB,

Аквамаринови води и вълшебни плажове около вас, лукс и удобства в хотел Akti Ouranoupoli ще направят почивката ви на красивия полуостров Атон незабравима. Цени за ранни записвания, вижте по-долу!

почивка в Гърция, Олимпийска Ривиера - Лептокаря

Вижте всички 5 хотела в Олимпийска Ривиера - Лептокаря

Гърция, Олимпийска Ривиера - Лептокаря, Olympian Bay Resort

Olympian Bay Resort ****

Оферта: 1482, Местоположение Гърция, Олимпийска Ривиера - Лептокаря AI,

Олимпиан Бей Резорт се намира на пясъчния бряг на 15 минути пеша от селището Лептокария. Стаите са приятни и чисти, предлагат хубава глeдка както към Олимп, така и към морето. Олимпус работи под управлението на Бомо хотели и това веднага е дало отражение в качеството на храната и обслужването. Всичко е много постегнато и качествено. ...

почивка в Гърция, Олимпийска Ривиера - Паралия-Катерини

Вижте всички 50 хотела в Олимпийска Ривиера - Паралия-Катерини

Гърция, Олимпийска Ривиера - Паралия-Катерини, Mediterranean Village

Mediterranean Village *****

Оферта: 2211, Местоположение Гърция, Олимпийска Ривиера - Паралия-Катерини HB,

Сентидо Медитеранеан Вилидж е от най-желаните хотели на Олимпийската Ривиера. Близо е до Солун в Паралия Катерини и предлага петзвездно качестно буквално на самия плаж. До морето са трийсетина метра. С интересната си архитектура, много приятни стаи, като вили, добро обслужване и храна, от години е от най-продаванете хотели за почивка в Северна Гърция. Само ...

Гърция, Олимпийска Ривиера - Паралия-Катерини, Mediterranean Resort

Mediterranean Resort ****

Оферта: 1481, Местоположение Гърция, Олимпийска Ривиера - Паралия-Катерини HB,

Mediterranean Resort е модрен четиризвезден хотел само на крачки от известния пясъчен плаж на  курортното селище Паралия Катерини. Хотелът печели симпатиите на туристите с приятните си интериори, удобни стаи, професионално обслужване, широк спектър от услуги, с които осигурява комфортна почива на гръцката Ривиера. Цени за ранни записвания по-долу!

Гърция, Олимпийска Ривиера - Паралия-Катерини, Mediterranean Princess

Mediterranean Princess ****

Оферта: 2161, Местоположение Гърция, Олимпийска Ривиера - Паралия-Катерини HB,

Хотел Медитеранеан Принцес е малък и стилно обзаведен хотел южно от Солун в Паралия Катерини. Намира се на 70 км по крайбрежието на юг от Солун. Хотел Meditteranean Princess  e подходящ за уютна, романтична или семейна почивка в съседна Гърция. Цени за ранни записвания по-долу.

Гърция, Олимпийска Ривиера - Паралия-Катерини, Cosmopolitan Hotel and Spa

Cosmopolitan Hotel and Spa ****

Оферта: 7372, Местоположение Гърция, Олимпийска Ривиера - Паралия-Катерини HB,

Четиризвездният модерен хотел Cosmopolitan е разположен недалеко от град Катерини, в сянката на планината Олимп и предлага на туристите широк спектър от услуги, комфорт и приятна атмосфера за една спокойна почивка на море в Гърция. Цени ранни записвания за латото, вижте по-долу!

почивка в Гърция, Олимпийска Ривиера - Дион

Вижте всички 1 хотела в Олимпийска Ривиера - Дион

Гърция, Олимпийска Ривиера - Дион, Dion Palace

Dion Palace ****

Оферта: 1478, Местоположение Гърция, Олимпийска Ривиера - Дион HB,

Намира се съвсем близо до древногръцкия свещен град Дион, чието име носи, в подножието на Олимп и на плажа. Има просторна светла територия с голям избор от възможности за забавления и почивка. Подходящ за спокойна семейна почивка. 4 звезди +. Цени ранни записвания лято 2021.

почивка в Гърция, Корфу

Вижте всички 198 хотела в Корфу

Гърция, Корфу, Louis Corcyra Beach

Louis Corcyra Beach ****

Оферта: 3969, Местоположение Гърция, Корфу AI,

Хотел Louis Corcyra Beach е разположен на тюркоазения залив на Гувия, Корфу, на ръка разстояние от рибните таверни и баровете на курорта Гувия. Попитайте за цени за втората половина на лято 2020 почивки all inclusive на Корфу.

Гърция, Корфу, Messonghi Beach

Messonghi Beach ***

Оферта: 1222, Местоположение Гърция, Корфу AI,

Тризвездният хотел Messonghi Beach е разположен сред красива градина на самия бряг на морето на 500 метра от селището Мораитика, на около 21 километра от столицата на Корфу, на 20 км от летището. Изграден е на площ от 80 хиляди квадратни метра, обновен е през 2016 г., състои се от няколко корпуса и бунгала, предлага ...

почивка в Гърция, Тасос

Вижте всички 106 хотела в Тасос

Гърция, Тасос, Ilio Mare

Ilio Mare *****

Оферта: 2300, Местоположение Гърция, Тасос BB, HB,

Илио Маре е от достъпните петзвездни хотели на Тасос. Намира се на западното крайбрежие на острова, на самия плажа. Работи на закуска и вечеря, като пансион за изхранване. Вижте цени за ранни записвания, вижте по-долу!

Гърция, Тасос, Alexandra Beach

Alexandra Beach ****

Оферта: 1174, Местоположение Гърция, Тасос HB,

Александра Бийч е един от най-добрите и търсени хотели на Тасос. Намира с в южната част на острова в Потос до по-големия град Лименария. Работи на система закуска и вечеря. Пропоръчваме резервация по ранни записвания през зимата, т.к. местата за лятото свършват още тогава. Цени за море в Гърция, вижте по-долу!

Гърция, Тасос, Blue Dream Palace Tripiti

Blue Dream Palace Tripiti ****

Оферта: 2877, Местоположение Гърция, Тасос HB,

Блу Дрийм Палас в Трипити до Лименария, на южното крайбрежие на остров Тасос е хотел с множество услуги и високо ниво, като за острова. Мястото му е страхотно, почти на плажа, а както знаем, хотелите на плажа често не са евтини. Такъв е и Блу Дрийм. Все пак хотелът не е надценен и гостите му ...

Гърция, Тасос, Zoe Hotel - ex. Trypiti Bungalows

Zoe Hotel - ex. Trypiti Bungalows ****

Оферта: 3663, Местоположение Гърция, Тасос HB, AI,

Нелошият и обикновено евтин хотел Трипити Бунгала вече е със сменено име и се казва Зое Хотел. Зое е вече четиризвезден хотел, реновиран с няколко допълнителни сгради, с по-съвременно оборудване и повече услуги за гостите. Добър избор за лятна почивка на остров Тасос, Гърция. В близост има автобусна спирка.

Гърция, Тасос, Alea Hotel and Suites

Alea Hotel and Suites ****

Оферта: 6363, Местоположение Гърция, Тасос AI,

Хотел Алея на остров Тасос е един от малкото, които предлагат настаняване на all inclusive /ол инклузив-всичко включено в цената/. Затова е много удобен за семейна почивка в Гърция. Намира се в Скала Принос, недалеч от главния град Лименас на Тасос. Цени за ранни записвания лято 2022, вижте по-долу!

почивка в Гърция, Кавала

Вижте всички 11 хотела в Кавала

Гърция, Кавала, Lucy

Lucy *****

Оферта: 7596, Местоположение Гърция, Кавала BB, HB,

Обновен напълно хотел  Lucy привлича гостите си с изискан дизайн, отлични условия за настаняване, висок стандарт на обслужване, безплатен интернет и атмосфера гарантираща пълноценен и приятен отдих в Кавала край бреговете на гръцкото море. Ранни записвания цени, вижте по-долу!

Гърция, Кавала, Airotel Galaxy

Airotel Galaxy ***

Оферта: 9308, Местоположение Гърция, Кавала BB,

Хотел Airotel Galaxy в Кавала привлича вниманието на туристите с отлични условия за настаняване, удобства и комфорт, достъпни съоръжения, близост до атракциите и забележителностите на оживения морски град, добър избор за приятен престой и за семейства, и за млади хора.

 За да видите хотела кликнете /натиснете/ малката снимка или името му. Цените в таблиците са в евро на човек или стая. Заплащат се в лева по курса на БНБ.
С нас ще организирате лесно пътуване в близките държави, Европа и в повечето страни по света. Специалисти сме по почивки в Гърция, Турция и другите балкански страни. Повечето от големите хотелите сме посетили лично през годините и имаме директи впечатления. Към пакета добавяте транспорт и почивката за уикенда или командировката е готова! Заповядайте!